Uw klusbedrijf in Deventer

Zoekt u een klussenbedrijf in Deventer? Klus Wolters VOF heeft al meer dan 25 jaar ervaring. Een verbouwing, installatiewerk, timmerwerk, reparatiewerk, wij kunnen het allemaal. Klanttevredenheid vinden wij heel erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Voor we aan de slag gaan maken we altijd heldere afspraken en nemen we samen de planning door. Zo zorgen we voor zo weinig mogelijk overlast.

Wij leveren maatwerk. Dankzij onze ervaring kunnen we elke klus aan. U kunt ons in de regio van Deventer onder andere inschakelen voor:

  • installatiewerk;
  • wandafwerking;
  • onderhoud.

Professioneel advies

Heeft u ook een klusbedrijf nodig in Deventer? Schakel dan ook onze klusjesman in. Niet alleen zijn wij een expert in aanleggen en installeren, we kunnen u ook professioneel advies geven. Weet u dus nog niet precies hoe uw uw huis wilt verbouwen? Ook dan helpen we u graag en stellen we samen met u een plan op.

Wilt u meer weten over onze diensten in Deventer? Bel dan vandaag nog naar 0800 255 3733 of vul het contactformulier hiernaast in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.